Täbybolag som hjälper dig med löpande bokföring

På vårt bokföringsföretag i Täby tar vi hand om all din löpande bokföring. Vi bokför alla era affärshändelser så som all er försäljning, kostnader, inbetalningar och utbetalningar i företaget. Vi sparar alla era kvitton, fakturor samt reseräkningar och vi arkiverar alla era uppgifter åt er upp till 7 år.

Det finns två olika sätt att att ta hand om sin löpande bokföring. Ena heter kontantmetoden och den andra heter fakturametoden. Med kontantmetoden menas att vi bokför kostnaderna på betalningesdatumet alltså när ni får in pengar eller när ni betalar från företaget.

Kolla in vår hemsida: www.redonomen.se

Med fakturametoden menas att vi  bokför inkommande eller utgående fakturor på fakturadatumet eller dagen fakturan kommer. Vi ser era behov och tankar och kommer hjälpa er på det sätt och välja den metod ni vill.

Vi har hjälpt över 60 företag i Täby under våra 3 år som företag. Vår verksamhetsansvarig har arbetat med detta i 31 år i sommar. Det minsta företaget vi har hjälpt med löpande bokföring var endast 4 anställda och det största företaget vi har hjälpt hade 46 anställda.

I Täby finns vi och vi kommer att hjälpa ert företag med.

Hör av er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *