Torkpapper till festerna

torkpapperNär det är dags för barnkalas, födelsedagar eller firmafest är tårta och saft respektive alkohol viktiga ingredienser. Men något annat som är minst lika viktigt är torkpapper. Det som är gemensamt för barnkalas och fester som inkluderar alkohol är att det garanterat kommer att spillas en del, både på golvet och kläderna.

Ska du ha ett barnkalas eller annan fest och vill införskaffa torkpapper är det bra att komma ihåg att det från Internet går att köpa torkpapper till billigt pris. Det låga priset är inte allt som är bra med att beställa ditt torkpapper från Internet – du kan också välja mellan många olika typer av torkpapper och välja det som passar ditt ändamål bäst. För barnkalas kanske rullar med perforeringar passar bra till de mindre spillningarna. Saft är lätt att torka upp med hjälp av papper och disktrasa. Ett tips är dock att beställa storpack, så att du har reserver om det skulle ta slut.

Ska du däremot ha en firmafest kan det vara bra att beställa en maxirulle med exempelvis Torky, där det är möjligt att dra ut massor av papper och bestämma själv hur stor bit man vill ha. Mycket papper kan behövas om vin spills ut på golvet!