Råd och tips för att tjäna pengar till klassen

tjänga pengar till klassenNär ni bestämt vad som är målet för ert lag är det dags att dra igång försäljning för att tjäna pengar till klassen.

Man kan lätt få tag på varor att sälja när man vill tjäna pengar till klassen. På nätet finns allt man kan tänka sig till vidare försäljning. Varorna får man tag i genom att fylla i ett beställningsformulär. Man skickar iväg formuläret och när företaget mottagit din beställning, kommer varorna inom några dagar. Allt ni beställt kommer till den adress ni uppget i formuläret, alltså till klubbhuset om det är den adress ni uppgett. När ni har fått varorna  är det bara att börja sälja.

Lättast brukar vara att sälja till alla man känner, fast det går också att anordna en marknad vid klubbhuset, då är det bra att sälja lite andra varor också till exempel hembakat bröd och secondhand kläder, så man verkligen tar alla möjligheter att tjäna pengar till klassen. De, förhoppningsvis, få varor som inte blir sålda, brukar företaget ta emot via retur sändning, utan extra kostnad, men det är sådant man måste kolla upp inan man beställer varor för att tjäna pengar till klassen.