Nobo Whiteboard – utformade för kunden

nobo whiteboardVarje Nobo whiteboard är utformade efter kundens önskemål och det finns ett stort utbud av dem på Nobos hemsida. Varje Nobo whiteboard är framtagen efter kundundersökningar och tack vare detta är märket ledande inom kontorsmaterial idag. Nobo whiteboard finns idag i över 80 olika länder och de har också över 35 års erfarenhet av kontormaterial. Nobo whiteboard finns i både vanlig vägghängande modell men också i mobil form. De vägghängande versionerna av Nobo whiteboard finns i flera olika utföranden och storlekar. Det finns både magnetiska och icke magnetiska för att passa alla kunders önskemål. Deras produkter kan passa såväl hemmet som i skolor och på arbetsplatser, eller vart man än känner att man behöver en whiteboard. Mobila Nobo whiteboard rullar på hjul och finns också i flera olika utföranden precis som de vägghängande. De är också roterande så att man kan använda båda sidorna på de mobila tavlorna. De flesta har också pennfack för att alltid lätt ha tillgång till pennor för din Nobo whiteboard. Tillbehör av olika slag till Nobo whiteboard finns självklart också. Allt från rengöringsmedel till tavlorna, till sudd och annat praktiskt man kan tänkas behöva för sin Nobo whiteboard.