Hyra hus på Koh Lanta – vackra stränder

hyra hus koh lantaKoh Lanta är en ö som består av flera områden. Det mest populära området att hyra hus på Koh Lanta är utan tvivel det område kring en av världens vackraste stränder, det vill säga Long Beach. Vid Long Beach finns också ett stort utbud av resturanger och framför allt en lugn semestermiljö, något som lockar många barnfamiljer. På Koh Lanta är utbudet på mat varierat mellan allt från thailändskt till svenskt. Bestämmer ni er för att hyra hus på Koh Lanta i området kring Long Beach kommer ni att få så gott som gångavstånd till det bästa som Koh Lanta har att erbjuda. Ett annat populärt område där det går att hyra hus på Koh Lanta är vid stranden Klong Dao. Klong Dao sägs vara den strand som gjorde Koh Lanta till ett populärt resmål, eftersom stranden ligger nära staden Ban Saladan och det är dit alla båtar från fastlandet kommer och går. Att hyra hus på Koh Lanta innebär dock mycket mer än bara strandupplevelser, eftersom även inåt ön finns en fantastiskt vacker natur att upptäcka. Att hyra hus på Koh Lanta är utan tvekan ett givande resmål för såväl ban som vuxna.