Plastfickor för kort

plastfickorVisst är det mysigt med gamla fotografier som man får i handen istället för alla dessa digitala som man endast kan kolla på datorn? Men ett minus är ju att det blir jobbigt att förvara alla dessa bilder ifall man får dem i pappersform. Dock så är detta inte ett problem ifall man köper hem plastfickor för kort. Plastfickor för kort gör det enkelt att förvara och organisera upp alla dina kort. De skyddar från fukt och slitskador samt ser till att korten håller sig på en och samma plats. Du kan dessutom enkelt märka de olika plastfickorna med datum och andra kategorier som gör det lättare för dig att hitta just de korten du letar efter. Med lite kreativitet kan du även göra ett album med hjälp utav mindre plastfickor för kort. Det enda du behöver är en mapp, ett gäng plastfickor för kort av mindre storlek och så självklart en massa kort med vackra minnen. Sen är det bara att sätta ihop allt. Det är lite plock men när det är färdigt så har du ett unikt och personligt album där du lätt kan kolla tillbaka på alla dina bilder som du tagit och minnas alla härliga stunder med vänner och familj.